Himla ekologiskt

Nu lanserar Himla sin första ekologiska linje. Den har fått namnet Respect for the Nature och är en helt ny Himlakollektion som är modern och personlig, ren och ekologisk. Den består av en serie sänglinne i tunna, tättvävda trådar som ger en fantastisk sovkomfort och en frottéserie i vackra naturnära färger. Ekologiska serier för andra rum i hemmet och för det dukade bordet kommer också att tas fram.

Serien för sänglinne finns även i barnstorlekar och går att beställa omgående. Badserien kommer att levereras från och med den 3 augusti i samband med att Himla rullar ut sin höstkollektion för 2009.

Respect for the Nature består av 100 procent ekologiskt odlad bomull från licensierade leverantörer. I ekologisk bomullsodling används endast naturligt gödningsmedel. Genom att låta jorden vila mellan odlingarna tryggas kommande generationers mark.


Foto: Pressbilder Himla