Favoriter hos Svenskt Tenn

Trots att Svenskt Tenn öppnade sin webshop för ett tag sedan nu har jag inte tagit mig tid att kolla in den förrän nu. Det är ganska mycket i deras sortiment som inte faller mig i smaken. Men det finns några guldkorn bland produkterna. Så fina att jag till och med måste sätta upp dem på önskelistan.

Ekollonglaset i design av Estrid Ericson har jag sett vid många skilda tillfällen och alltid tänkt att jag skulle vilja ha ett. Det är en så festlig idé att ha ett litet träd i en vas inomhus. Och just ekar hör till mina favoriter bland alla träd.

Elefantmönstret som också det är formgivet av Estrid Ericson är fantastiskt fint. Det grafiska mönstret är hållbart i tiden och så stilrent och glatt. Sminkväskorna i det mönstret är underbart fina, och eftersom jag har behov av just en liten sminkväska sätter jag upp en sådan på önskelistan. Sen får vi se när den önskan kan bli uppfylld. För mig är det väldigt tätt mellan födelsedag och jul. Och det är ganska långt till jul. Men hålla tummarna kan man ju alltid göra. =)

Foto: Svenskt Tenn