Swedish grace

I över tio år har jag gått och tittat på servisen Swedish grace i butikerna. Jag har alltid tyckt om det skira intrycket och det stilrena, tidlösa ax-mönstret. Jag hade kunnat ha en hel servis vid det här laget, om jag bara hade kunnat bestämma mig vilken färg jag skulle välja att börja samla på. Färgerna är ju så fina allihop tillsammans. Till slut fick jag hjälp av min förståndiga sambo, som insåg att jag nog aldrig skulle komma till ett beslut, och helt enkelt gav mig två vita tallrikar i födelsedagspresent. Sen sprang vi på ett erbjudande om nedsatt pris på just dessa tallrikar på stan, så nu har vi fyra vita fina tallrikar i köksskåpet. Och nu inser jag att vitt var det rätta valet, det passar ju till allt. Nu är det fritt fram att samla delar, så nu kan jag äntligen sätta upp Swedish grace på min önskelista. I vitt.