När höstmörkret kommer

Snart är oktober här (och jag har nu bloggat i genomsnitt 1 inlägg i månaden det här året, det måste vara någon sorts rekord i slow-blogging…) och höstmörkret kommer på allvar. Det blir svårare och svårare att faktiskt kliva upp när klockan ringer strax före halv sex, istället för att sträcka sig efter snoozeknappen. Hela kroppen skriker ju att det är mitt i natten. Jag vet inte varför jag inte har skaffat en tidigare, för jag var faktiskt inne på det för länge sen, men nu önskar jag mig verkligen en Wake-up-light-klocka så att jag kan få vakna lite skonsammare med ”solen i ansiktet”. Sen skadar det ju inte att den är rätt snygg också. Dags att sätta upp den här på önskelistan med andra ord. Och med min nuvarande bloggtakt är det ju inte många inlägg kvar innan det är dags för födelsedag och jul igen, faktiskt.

Phlips Wake up light
Foto: Pressbild från Philips