Roadtrip till Vingåker

Härliga långa påskhelg! Det är som en minisemester och ger chans att ladda batterierna. Den här påsken hade vi inte planerat in någonting utan bestämde oss för att ta dagen som den kommer. I går bestämde vi oss för att åka på en liten roadtrip till Vingåker, med Iittala Outlet som huvudsakligt mål. Nya dricksglas stod på inköpslistan. Men när man väl är där måste man ju in en sväng på Vingåkers Factory Outlet där man kanske ”inte ska ha något” men lätt kommer ut med en kasse i handen ändå. På vägen dit och hem försökte jag hitta fina motiv genom bilfönstret och siktade med kameran på allé efter allé utan att lyckas fånga en enda mitt i. Men en halv allé lite från utsidan kan väl också vara lite fint…?

Vingåkers factory outlet
Allé
Solnedgång kyrktorn
Foto: Åsa Heurling