Midsommarsnaps i ny kostym

Igår var jag och Ville i Västerås och hälsade på mina arbetskamrater. De som har lite mer koll på dagarna var vänliga och upplyste mig om att det bara är tre veckor kvar till midsommar. Hur kan det vara möjligt? Det har ju knappt blivit vårvärme än.

När jag kom hem och kollade mailskörden hittade jag dessutom det här. Nu är jag inte mycket för sprit egentligen men en lite nubbe ska man ändå ha på midsommarbordet tycker jag. (Sen att jag biter av en sisådär 10 gånger är en annan sak, jag snapsar mest för snapsvisornas skull). Jag är däremot mycket för fina och genomtänkta förpackningar, så det här tyckte jag var kul. Små svenska nubbar i ett fint tråg som kan användas för kylning och med ett trälock som kan fungera som skärbräda. Både smart och snyggt!

Prima-Svenska-Nubbar_Snapstråg_1 Prima-Svenska-Nubbar_Snapstråg_3
Foto: Pressbilder Svenska Snapsar