Vykort från Karlskrona

För att fira vårt tioårsjubileum förra veckan åkte vi på en tripp till de sydligare delarna av Sverige. Vi inledde med två nätter på Scandic i Karlskrona. Hotellet var nytt och fint, men den största behållningen var ändå utsikten från fönstret. Det var härligt att kunna sitta i sängen och blicka ut över vattnet och se båtarna fara förbi. Det var också en väldigt fin stad att promenera omkring i, med vatten i alla riktningar och massor av fina byggnader att titta på. Utanför stadens Marinmuseum låg ett fint skepp i solens sista strålar. Denna första kväll fick vi njuta av vackert väder, men dagen därpå kom regnmolnen som sedan förföljde oss resten av tiden borta. Det blev en del tid i bilen där vi fick blicka ut över fälten genom regnvåta rutor. Fler bilder finns efter hoppet och fler inlägg om vår road trip kommer så småningom.Foto: © Åsa Heurling