Slutspurt

Med risk att det här börjar likna mer en selfie-blogg än en inredningsblogg kommer här en ny mag-bild. Vecka 39. Nu börjar det bli rejält tungt och väntan är olidlig. Renoveringen här hemma har mer eller mindre stannat av eftersom vi båda höll på att bli sönderstressade av att hela tiden känna att något måste göras, när det dessutom bara är en som kan göra det för tillfället. Nu låter vi lister, foder och golvsocklar vänta på sig och så är det vila som gäller. Speciellt för mig som knappt tar mig från soffan till toaletten utan att börja gråta. Jag har inte precis dragit vinstlotten när det gäller graviditetsbesvär. Svåra foglossningssmärtor, kryckor, sömnlöshet och sammandragningar är min vardag just nu. Och så dessa humörsvängningar, höga berg och djupa dalar. Men det får det ju vara värt, det väntar ju en otroligt fin belöning när allt är över. Om han bara ville ta och kika ut nån gång! 10 dagar kvar till beräknad ankomst.

Gravid vecka 39